Bazen gözlerle ifade edilemez duygular..O zaman kalemin gücü başlar..

Bayan Çanta İmalatında Yaratıcı Fikirler

Kategori: Tavsiyeler | Mehmet tarafından yazılmıştır. Ayrıca 1.076 kere okundu.

Bir çanta günlük hayatın koşturmasında yanımızdan eksik etmediğimiz en önemli parçalardan biridir. İçine dünyayı sığdırırız ve sırtımızda bir çanta varken kendimizi her yerden bağımsız hissederiz. Gün içinde birçok ürüne, eşyaya ihtiyaç duyarız. Ev ortamında bu ihtiyaçları gidermek kolaydır ama dışarısı için aynısını söyleyemeyiz. Bu yüzden çantalar imdadımıza yetişir. Evdeki önemli gereksinimlerimizi yanımızdan eksik etmememizi sağlar. İşimizi kolaylaştırır, kendimizi daha güvende hissetmemizi sağlar. Kısaca, bir çanta birçok fonksiyona sahip joker bir elemandır. Bazen cankurtarandır, hayat kurtarır. Dolayısıyla çantaların günlük hayattaki kullanımları fazlasıyla yaygındır. Hemen her aktivitede bizimledirler. İş yaşamında, okul serüveninde, davetlerde, seyahatlerde, kamplarda çantalar her zaman yanımızdadır.

Sağladıkları pratik faydalarla birlikte çantalar aynı zamanda bir aksesuar ürünü de olabilirler. Özellikle hanımlar için. Beyler için günlük kullanımda çanta taşımak zaruri olmayabilir. Söz konusu hanımlar olduğundaysa çantasız bir gezinti mümkün değildir. Bunu dışarıda kafamızı çevirdiğimiz her yerde görmemiz mümkündür. Hanımlar birbirinden renkli ve farklı modellere sahip çantalarını omuzlarına asarlar. Hatta çantalar öylesine önemli bir hale gelir ki, giysilerini çantalarına uydururlar. Moda ön plana çıkar. Hanımlar için şıklık ve zarafet en önemli konulardan biridir. Çantalar da bu noktada önemli bir parça olarak öne çıkar. İster günlük kullanımda olsun, isterse de bir davete giderken olsun o çantalar daima özenle seçilir.

İlginizi Çekebilir : http://genclercanta.com/blog

Bayan çanta üreticileri tasarım ve dayanıklılığı ön plana alırlar. Çantaların da diğer aksesuarlarda olduğu gibi çeşitli moda akımları yarattıkları söylenebilir. Bu konu başlı başına bir sektör haline gelmiştir. Modada öncü tasarımcılar özellikle çanta modellerinde fark yaratan tasarımlar ortaya koymaktadırlar. Bu da hanımlara cazip gelmektedir. Hanımların bitmek bilmez bir ayakkabı merakları olduğu bilinir. Onlarca çift ayakkabıya sahip olmak bir yenisini almaya engel değildir. Benzer durum çantalar için de geçerlidir. Her duruma ve giysiye uyacak çanta modellerine sahip olmak onlara mutluluk verir. Dolayısıyla bayan çanta imalatı yapan firmalar tüm bu durumları göz önüne alır. Bayan çanta imalatçıları İstanbul gibi büyük şehirlerde hanımların ihtiyaçlarını daha iyi gözlemlemektedirler.

Daha fazlası için : http://genclercanta.com

26 yaşındayım. 2011 yılında kurduğum geyik.com.tr adresinin kurucusu ve yazarıyım. Ayrıca reklamcılık ile ilgili sağlam birikime sahibim.
EtiCanlar:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.